Протоколи на Андреас Калкер

НАЧАЛО – ЗА НОВИТЕ

Първата доза е 3 ml CDS (или три активирани капки (в съотношение 1: 1, ако няма CDS), добавяне на 200 ml вода, преди сън, през първия ден.
На втория ден се приемат още 3 ml CDS, чрез добавяне на 200 ml вода, един час след закуска и още три активирани капки, чрез добавяне на 200 ml вода, преди сън.
На третия ден се приемат двете предишни дози, след закуска и преди сън, като се добавя още една доза един час след хранене.
След това продължавате със същите три дози, един час след закуска, обяд и преди сън, необходимото време на терапията –  докато се почувствате възстановени.

Този протокол е подходящ за дългосрочно приложение и служи и за поддръжка.

ОСНОВЕН (ЕКВИВАЛЕНТ НА ​​СТАРИЯ ПРОТОКОЛ 1000 от Джим Хъмбъл)

Обикновено се започва с ниска доза от 6 активирани ежедневно капки, като се добавят към бутилка от 1 до 1,5 литра вода, през първите 3 дни; след това дозата се увеличава до около 12 активирани капки, като се добавят към бутилка от 1 до 1,5 литра вода, през следващите 4 дни; след това до 18 капки дневно, добавяйки ги в бутилка от 1 до 1,5 литра вода, в продължение на 7 дни, и накрая до 24 капки, добавяйки ги в бутилка от 1 до 1,5 литра вода, за период от 7 дни плюс.

Дневната доза винаги трябва да се приема през целия ден, разделена на 8 до 12 части (върху бутилката могат да се поставят маркировки). 

Стандартна продължителност е три седмици, или докато се почувствате възстановени.

Ако се появи гадене, дозата да бъде намалена до предишното ниво.
6 капки 3 дни в бутилка от 1 до 1,5 литра вода.
12 капки 4 дни в бутилка от 1 до 1,5 литра вода.
18 капки 7 дни в бутилка от 1 до 1,5 литра вода.
24 капки 7 дни в бутилка от 1 до 1,5 литра вода.

Колкото по-болен е човек, толкова по-бавно трябва да бъде увеличаването на дозата.

CDS (СТАР ПРОТОКОЛ 101)

10 ml CDS 3000 ppm (или 100 ml CDS 300 ppm) се добавят към 1 литър вода на ден.
Една част се приема на всеки час, докато съдържанието на бутилката завърши (8 до 12 дози).
В случай на сериозно заболяване, дозата трябва да се увеличава, бавно и прогресивно, на отделни дози, приемани през целия ден и в зависимост от това как се чувствате, до макс. 30 ml на литър вода. Ако е необходимо да пиете повече, пригответе друга бутилка вода. Дозата трябва да се намали, ако ви прилошава или ви се гади. 60 ml не трябва да се надвишават в 12 дневни дози (5 ml / h за 100 kg). Продължителността да бъде необходимото време, докато се почувствате възстановени (отговор на дозата).

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН, ЗА КОЖАТА

Дюза за пръскане се пълни с CDS 0,3% (3000 ppm) и се нанася върху засегнатата област. Прилага се директно върху кожата в случай на рани, изгаряния или други кожни проблеми.

Процедурата може да се повтаря няколко пъти на ден (дори веднъж на час). В някои чувствителни случаи, като лигавиците, може да се наложи понижаване на концентрацията с малко вода.

Да не се използва за превръзки в концентрирана форма!

ЗА КЛИЗМИ

10 ml CDS се използват за всеки литър топла вода, при приблизително телесна температура.

Иригаторите за червата обикновено са около 2 литра. Иригаторът се пълни с вода и се добавя CDS. Върху върха му се нанася малко вазелин или крем, докато се вкарва в ректума. Най-добрата позиция е да лежите от дясната страна, за да улесните лесното проникване на водата. Клапанът се отваря и дебелото черво започва да се пълни. Може да се направи на няколко малки партиди или също на един дъх, в зависимост от условията и благосъстоянието на човека.
Опитайте се да задържите течността за около три минути преди евакуация, за да увеличите ефективността. Не са необходими повече от пет минути. 10 ml CDS за всеки литър топла вода или алтернативно 10 активирани капки CD за всеки литър топла вода.

Този протокол е от съществено значение при хронични чернодробни проблеми, паразитози, аутизъм и други стомашно-чревни заболявания.

В зависимост от степента на заболяването и състоянието на пациента, обикновено се прилага до веднъж на ден, за предпочитане през нощта, преди сън. Като общо правило се използва на всеки два или три дни в продължение на една или две седмици. Има съобщения за хора, които са използвали този протокол до два пъти на ден, дълго време, за сериозни проблеми, без да са имали отрицателни странични ефекти в повечето случаи. Най-добре е да го адаптирате към всеки човек. Можете да добавите морска вода: 1 част морска вода + 3 прясна вода.

Много хора са намерили системата YOGUI за много полезна:
– 3 нощи подред.
– 3 нощувки: едно да и едно не.
– 3 нощувки: на всеки 3 дни.
– 3 нощувки, по една на седмица.

Повечето заболявания произхождат от чревната стомашна система.
CDS премахва токсичността и премахва срастванията.
Премахването на токсичността намалява умората.
CDS премахва биофилм, бактерии, кандида, гъбички, капсулирани фекални вещества и протозойни паразити

ВИРУСЕН ПРОТОКОЛ

1 доза: 1 ml CDS на всеки 15 минути, за 1 час и 45 минути в осем дози = 8 ml CDS в 1 литър вода Можете да добавите 8 ml CDS 0,3%, в бутилка вода от един литър (дестилирана или минерална) и разделете бутилката на 8 равни части, като ги маркирате с линии, и пийте по една марка на всеки петнадесет минути.

ДОМАШЕН ПРОТОКОЛ

Стаен протокол, за да се избегне заразяване или белодробни заболявания:
6 – 12 капки според размера на стаята в суха чаша, без да добавяте вода, като я поставяте в спалнята, където бавно се изпарява. Тази процедура е много ефективна срещу заразяване от вашия партньор, ако той спи до вас или ако в една стая има повече от 1 дете. Да седи на около 2м от човек. Колкото по-гореща е стаята, толкова по-бързо се получава изпаряване.

УЖИЛВАНИЯ

Може да се използва за ужилвания, най-бързият и най-ефективен е CDS, ако е под ръка. Тъй като CDS обикновено се съхранява в хладилник, той има предимството да намали веднага подуването.

Процедура: марля или тъкан се напояват с CDS. Нанася се, като се оставя директно върху мястото и се оставя да изсъхне. Проверява се дали има жило или шишче, което да се извади. Процесът може да се повтори толкова пъти, колкото е необходимо и няма нужда да се измива с вода след това.

Важи и за изгаряния.

Може да се използва за всякакви ухапвания от насекоми, ухапвания на паяци или медузи

ПРОТОКОЛ ЗА УСТА

Доза: 10 ml CDS в 200 ml чаша вода. Първоначално се изплаква устата и се прави гаргара 3 до 4 пъти на ден в продължение на 3 минути. По-късно, само веднъж на ден.

Друг начин е използването на четката за зъби, измиването на зъбите и масажирането на венците. При дълбоки инфекции към сместа могат да се добавят 1 ml DMSO

КАТО КОМПЛЕКТ, КОМБИНИРАН С DMSO

Протокол за приложение: При почти всички кожни проблеми, като акне, псориазис, екзема, атлетично стъпало, рани и др. обикновено се използва чрез прилагане на CDS върху кожата, последван от DMSO до 10 пъти на ден, на всеки час. За това 20 ml CDS  се смесват с около 50 ml вода в спрей бутилка. Държейки го на хладно и тъмно, тези стабилни разтвори продължават от няколко дни до седмица. По-късно към малка чаша се добавят три чаени лъжички DMSO + една чаена лъжичка вода. Не трябва да се използват пластмасови бутилки от ABS или PET или гумени ръкавици, тъй като те могат да се разтварят от DMSO и да се носят през кожата (!).
В този случай бутилките от PE или HDPE са правилни. Прилага се максимум до 10 пъти на ден, като се напръсква върху кожата, като по-късно се разтрива разреденият DMSO с ръката.

В случай на мащабно лечение, третираните кожни участъци се редуват на всеки час.

Тази процедура се прави 3 дни в седмицата и след това се оставя кожата да се регенерира през останалите 4 дни. Ако на кожата се появи прекомерна сухота, разтворите трябва да се разредят допълнително или да се втрие алое вера или необработен зехтин върху кожата, за да се успокои. В случай на прекомерна сухота
с дразнене, намалете дозата или спрете приема.

В никакъв случай DMSO не трябва да се съхранява в бутилки с гумена капкомер, тъй като го разрежда, замърсявайки разтвора.

ПРОТОКОЛ ЗА БАНЯ (ВАНА)

Използва се напълно чиста вана без сапуни или други добавки за баня. Може да се използва чешмяна вода, тъй като ЦДС премахва тежките метали чрез окисляване. За много чувствителни хора можете да използвате много гореща вода, като я оставите да почине няколко минути във ваната, така че общият хлор, който се съдържа, да се изпари.

1. Ваната се почиства добре. Не е необходимо да поставяте никакъв сапун или други химикали във водата.
2. 30-60 ЦДС се разбъркват в чаша, в зависимост от количеството вода, което използвате. Колкото повече вода, толкова повече  ЦДС.
3. Напълнете ваната с вода с телесна температура. Не добавяйте сапун, парфюм, шампоан или детски играчки, осигурявайки добра вентилация в банята.
4. Добавете ЦДС във ваната и го преместете, за да го разпределите добре. Количеството вода не намалява количеството ClO2 газ, което се отделя.
5. Ваната се взема чрез навлажняване на цялото тяло, включително главата и скалпа. Не е необходимо да се притеснявате, ако водата попадне в очите, тъй като при тази много разредена доза ЦДС не е вредно.
6. След това можете да добавите още малко гореща вода, защото топлината разширява порите и по този начин прониква по-нататък в тялото

ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ

Протоколът е предназначен за хора, които не могат да приемат CDS по същия начин като повечето.

За това се използва 1 ml CDS за 500 ml вода, разпределена през първия ден. На втория ден се използват 2 ml CDS в 1 l вода. Ако няма неуспехи (и обикновено няма), дозата може да се увеличава оттук всеки ден, до 1 ml повече на литър, докато достигне 10 ml CDS на литър вода.

ВНИМАНИЕ! Протоколите на Андреас Калкер са представени с образователна цел. Използването им в практика е на Ваша отговорност. Препоръчваме да се консултирате с Вашият личен лекар!

 

ВНИМАНИЕ! Министерство на здравеопазването предупреждава: Дезинфектантите не са лекарствени продукти, не са предназначени за лечение и не лекуват!

^