Причините за гъбички и кожни проблеми

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА КОЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

кожни проблеми
Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две – Паразити и токсини!

 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината.

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия и тежки метали намиращи се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат  и гъбични и кожни заболявания от всякакъв характер, акне, псориазис, розацея, себорея, дерматит, херпеси, брадавици, папиломи, екземи, лишеи, алергии, петна по кожата, сърбежи, кандидоза, стефилококови, стрептококови инфекци, хламидия, хеликобактер пилори и много други.

ПРИЧИНИ ЗА ГЪБИЧКИТЕ И КОЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ

ПАРАЗИТИ КОЖНИ ПРОБЛЕМИ

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ”тоалетна”. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм. Тялото се опитва да ги изхвърли най-често през кожата.

 

Ето откъде идва проблема с  гъбичките  и всички кожни проблеми.

Но проблемът е не само ВЪНШЕН,  по кожата, лицето, ръката, краката, ноктите  и т н ,  но и ВЪТРЕШЕН. 

От вън са само симптомите/ последствията от нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

 

Гъбичките са в всички органи и системи вътре в  тялото Ви.    

Кожата е индикатор за цялостното здравословно състояние на организма от ВЪТРЕ.

 

Когато проблемът се третира само външно, възможно е и да премахнете гъбичките,  по различните части от тялото си.

Но причината не е премахната, защото гъбичките са в всички органи и системи в тялото Ви. 

Въпрос на време е те да се появят отново.  И така до следващия път (омагьосан  кръг).

 

Разбира се можете да приемате и различни видове антибиотици.  Но дали това е решението ? 

Бактериите и паразитите,  развиват резистентност към тях и започват да ги използват, като храна.  

 

Продължителната употреба на един или няколко  вида антибиотика,  води до появата на устойчиви към него микроорганизми и те загубват своето действие. 

 

Другата грешка, при традиционният метод на третиране на гъбични поръжения, а именно когато се третира симптома, а НЕ ПРИЧИНАТА!

Освен, че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви.

Могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат ”нужда от храна”. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи.

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Можете да пиете  хранителни добавки и да се храните здравословно (веганство, разделно хранене и т н.). Но това уважаеми читателю, има частичен ефект. Защото предполагам вече сте наясно, къде отиват полезните съставки от храната и хранителните добавки.

 

За това при много хора, които се хранят здравословно, не се наблюдава цялостно подобрение на здравето им, въпреки строгата им диета.

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали.

Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи.

 

Симптоми за това, освен  обичайните гъбички и кожни проблеми са, стафилококова и стрептококова инфекция,трихинелоза, хламидия, неприятен мирис, бяло течение, болезнен или нередовен цикъл, болка при уриниране, цистит,  сърбеж, диария, гадене, липса на апетит, отпадналост, хронична умора,  нервност, безсъние, кисти, косопад, болки на различни места по тялото, подуване на ставите  и  много други.

 

Възможно е неканените гости да са и в черен дроб, бъбреци, дебело черво, простата и на много други места и органи. По този начин  могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Често от паразитите и бактериите страдат  и черният дроб  и бъбреците, те са  чистачите на нашият организъм.

Когато  бъбреците и черният дроб са замърсени /затлачени  и  не са в състояние да си вършат работата.

Тялото реагира, подава сигнали,  като обриви,  пъпки, гъбички по различни места на тялото, зачервявания, неприятен мирис и т н.

 

Чудно ли Вие е още откъде имате гъбични и  кожни  проблеми ?

 

И още ли си мислите, че можете да премахнете гъбичките,  като ги третирате само външно (поразеното място от кожата или нокътя) ? 

 

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи, или само външно. Всичко е свързано!

За да се освободите от гъбичките и кожните си проблеми. Трябва да  освободите организма си от тях  ВЪТРЕШНО!

За това истинското и ефективно решение  e,  отстраняването на причината от вътре.

 

РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО!

 

Изчисти изцяло гъбичките си от целия организъм от ВЪТРЕ.  И те ще изчезнат и от вън. 

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ВАШИЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗДРАВЕТО СИ?

ВОДАТА ИЗВОР НА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Нашето тяло е над 70% вода. Нашата кръв е 83% вода.

Водата има структура и памет.

Водата може да възстанови нашето здраве, но може и да го разруши.

Водата е в основата на всички процеси в нашия организъм.

 

Но каква вода да пием и как водата ще премахне патогените-причините за нашия здравословен проблем и ще възстанови здравето ни ?

Ежедневният прием на пречистена, обезпаразитена и обогатена с ЦДС (Clo2) вода, е най-доброто решение за Вашия здравен проблем.

 

Най-добрия, ефикасен и безопасен дезифектант за вода, създаден до момента и познат на човечеството, е продуктът ЦДС – концентрат. Създаден и разработен от д-р Андреас Калкер, автор на книгата “Забраненето здраве“. ЦДС е течен разтвор с формула ClO2. ЦДС освен, че обезпаритява водата и премахва патогените от нея, той прави същото и с водата-кръвта в нашето тяло. Когато попадне в нашия организъм, той окислява патогените и по този начин те загиват, след което организмът ги изхвърля. Това в повечето случаи, може да се види в тоалетната.

 

Друго ценно действие на ЦДС, освен премахването на патогените от нашето тяло, чрез приема на вода пречистена и обогатена с ЦДС, е че той насища и нашите клетки с кислород, което е от изключителна важност при профилактика или премахване на даден здравословен проблем. Също така той изкарва токсините и тежките метали от организма, още едно много ценно действие. Никой друг продукт на пазара няма толкова много положителни действия върху организма. ЦДС е най бързия, доказан и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от водата и организма, както и токсините и тежките метали, които са основната причина за вашият здравословен проблем. След като организма се освободи от неканените си гости, тежки метали и токсини. От здравословният проблем, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата?

Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ!

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

Отстранете причината и болестта ще отстъпи.

Хипократ

^