Причините за депресията

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ДЕПРЕСИЯТА ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

депресия
Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две – Паразити и токсини!

 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината.

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия и тежки метали намиращи се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влиза и депресията

ПРИЧИНИ ЗА ДЕПРЕСИЯ

ПАРАЗИТИ

Основните начини за проникване на анкилостомите в тялото ни са чрез консумиране на храна и вдишване на въздух, замърсени с животински нечистотии. Нашите домашни любимци прихващат тези червеи ежедневно. Ние си ги обменяме непрекъснато с тях и с членовете на семейството си.

При хората с депресия, страх, тревожност,  микроскопичните паразити достигат да мозъка веднага. При останалите членове на семейството те просто могат да обитават червата, белите дробове, черния дроб или други органи. За човека с депресия пътят към мозъка е „утъпкан”. Той трябва да бъде ликвидиран преди да се развие толерантност към реинфестиране.

 

Ако в мозъка има отложени разтворители или други токсини, те забавят или предотвратяват оздравяването.

В случаите с депресия, страх и безпокойство. Винаги се откриват и бактерии от семейство Shigella.  Депресията, дори и да е с голяма давност, може да изчезне за дни, ако мозъкът най-после стане господар на собствената си територия. 

 

ПРИЧИНИ ЗА  МАНИАКАЛНА ДЕПРЕСИЯ

Този вариант на депресия се дължи на основния мозъчен паразит Strongyloides плюс хлор, като алерген! Strongyloides е същият онзи червей, който предизвиква мигрена и други тежки периодични главоболия. Вероятно в зависимост от това къде са се устроили тези малки червейчета в мозъка, вие развивате симптоми на маниакална депресия или мигрена. А може би хлорът е разрешаващият фактор.

 

Тези малки червейчета могат да преминат през плацентата и да се заселят в неродения плод. Чудно ли е тогава, че тези нарушения на мозъчната дейност изглеждат наследствени? Разбира се, съществуват предостатъчно възможности човек да ги получи от собствените си ръце, от нечии чужди ръце или от пода (както е при децата). Учудващ факт е, че някои членове на семейството не се инфестират или поне нямат мозъчни симптоми! Много трудно е да се изкорени Strongyloides в едно цяло семейство, което е необходимо, за да се излекува човекът с депресия. Фактически дори е невъзможно, ако в къщата има домашен любимец или чест контакт с други животни. Голямо предизвикателство е и избавянето от алергията към хлор.

паразит

Обикновено при случаи на маниакална депресия се открива натрупване и на бром. Тъй като бромът, флуорът и хлорът са халогени, може би получаването на твърде голямо количество от който и да е от тези елементи води чрез реакция „свързване” до нарушаване способността на черния дроб да обезврежда хлора.

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни.

Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм и най-вече нервната система.

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали. Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Още ли се питате от къде идват депресията, страха и  безпокойството?

За да се освободите от тях, трябва да се освободите от  причините /паразити и токсини. 

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи.  Всичко е свързано. 

Традиционната медицина, третира Симптоми.

Истинското и ефективно решение на проблема  e,   отстраняването на причината! 

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ВАШИЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗДРАВЕТО СИ?

ВОДАТА ИЗВОР НА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Нашето тяло е над 70% вода. Нашата кръв е 83% вода.

Водата има структура и памет.

Водата може да възстанови нашето здраве, но може и да го разруши.

Водата е в основата на всички процеси в нашия организъм.

 

Но каква вода да пием и как водата ще премахне патогените-причините за нашия здравословен проблем и ще възстанови здравето ни ?

Ежедневният прием на пречистена, обезпаразитена и обогатена с ЦДС (Clo2) вода, е най-доброто решение за Вашия здравен проблем.

 

Най-добрия, ефикасен и безопасен дезифектант за вода, създаден до момента и познат на човечеството, е продуктът ЦДС – концентрат. Създаден и разработен от д-р Андреас Калкер, автор на книгата “Забраненето здраве“. ЦДС е течен разтвор с формула ClO2. ЦДС освен, че обезпаритява водата и премахва патогените от нея, той прави същото и с водата-кръвта в нашето тяло. Когато попадне в нашия организъм, той окислява патогените и по този начин те загиват, след което организмът ги изхвърля. Това в повечето случаи, може да се види в тоалетната.

 

Друго ценно действие на ЦДС, освен премахването на патогените от нашето тяло, чрез приема на вода пречистена и обогатена с ЦДС, е че той насища и нашите клетки с кислород, което е от изключителна важност при профилактика или премахване на даден здравословен проблем. Също така той изкарва токсините и тежките метали от организма, още едно много ценно действие. Никой друг продукт на пазара няма толкова много положителни действия върху организма. ЦДС е най бързия, доказан и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от водата и организма, както и токсините и тежките метали, които са основната причина за вашият здравословен проблем. След като организма се освободи от неканените си гости, тежки метали и токсини. От здравословният проблем, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата?

Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ!

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

Отстранете причината и болестта ще отстъпи.

Хипократ

^