Причини за припадъци и епилепсия

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ЕПИЛЕПСИЯТА ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

епилепсия
Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две – Паразити и токсини!

 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината.

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия и тежки метали намиращи се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и епилепсията, както и припадъците.

ПРИЧИНИ ЗА ПРИПАДЪЦИ И ЕПИЛЕПСИЯ

 

Проблемите с епилепсията са свързани с наличието на паразити и бактерии, същите тези неканени гости, за които вече прочетохте.

При всички случаи на епилепсия д-р Кларк открива, паразита Askaris.

аскарис

Предполага се, че те достигат центъра, отговорен за загуба на съзнанието случайно. Не е нормално за тези ларви да бъдат в мозъка. Типично за тях е пътуването между стомаха и белите дробове. Яйцата на аскаридите се намират навсякъде, където има животински нечистотии. Кучета, котки, коне и прасета, всички прихващат Ascaris. Техните изпражнения изсъхват и се разнасят с въздуха, но по-голямата им част остава в почвата. Няма начин децата, играейки си сред нечистотиите, да не погълнат аскаридни яйца. От тях в стомаха се излюпват малки микроскопични ларви, които се придвижват към белите дробове. Там те линеят, което причинява кашлица.

 

Когато едно дете кашля през деня, не се успокоявайте, че се е простудило. Децата поначало кашлят или не, трябва един път седмично да се третират за Ascaris. Малките ларви се намират в откашляния секрет. Не учете децата да преглъщат откашляното. Така те може би преглъщат бъдещите си припадъци, астма или екзема. Учете децата да откашлят в кърпа. Дробовете правят каквото могат, опитвайки се да се освободят от нашествениците. Вие трябва да ги подпомогнете чрез вашата интелигентност.

 

Аскаридите не идват сами. Те носят вътре в себе си свои бактерии и вируси. Една от тези бактерии е Bacteroides fragilis. Тези бактерии се нуждаят от аскаридите, които да изкон-сумират кислорода. Бактериите, изискващи за развитието си безкислородна среда, се наричат облигатни анаероби. Bacteroides вероятно достигат до мозъка, намирайки се във вътрешността на ларвите на Ascaris. От мозъчни абсцеси и тумори обикновено се изолира Bacteroides fragilis.  Bacteroides от своя страна са достатъчно големи бактерии, за да носят в себе си хиляди вируси. Чести вируси в Ascaris са Coxsackie B1 и Coxsackie B4. Припадъците може би се дължат на токсини, отделяни от ларвите на Ascaris, или от Bacteroides, или от Coxsackie вирусите. Може да има и нещо друго, което да отключи припадъците. Но убивайки Ascaris, Bacteroides и Coxsackie, вие отстранявате първото важно звено във веригата от събития, причиняващи припадъците.

 

Мозъкът не понася кротко нашествениците. Той се бори чрез имунната система. Но червейчетата са твърде големи, за да бъдат изядени от белите кръвни клетки. Мозъкът реагира с възпаление. То цели привличането на калций, за да се изгради стена около нашественика. Областите на възпаление са с отрицателен заряд, за да може положително зареденият калций да намери пътя си до тях.

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ВАШИЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗДРАВЕТО СИ?

ВОДАТА ИЗВОР НА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Нашето тяло е над 70% вода. Нашата кръв е 83% вода.

Водата има структура и памет.

Водата може да възстанови нашето здраве, но може и да го разруши.

Водата е в основата на всички процеси в нашия организъм.

 

Но каква вода да пием и как водата ще премахне патогените-причините за нашия здравословен проблем и ще възстанови здравето ни ?

Ежедневният прием на пречистена, обезпаразитена и обогатена с ЦДС (Clo2) вода, е най-доброто решение за Вашия здравен проблем.

 

Най-добрия, ефикасен и безопасен дезифектант за вода, създаден до момента и познат на човечеството, е продуктът ЦДС – концентрат. Създаден и разработен от д-р Андреас Калкер, автор на книгата “Забраненето здраве“. ЦДС е течен разтвор с формула ClO2. ЦДС освен, че обезпаритява водата и премахва патогените от нея, той прави същото и с водата-кръвта в нашето тяло. Когато попадне в нашия организъм, той окислява патогените и по този начин те загиват, след което организмът ги изхвърля. Това в повечето случаи, може да се види в тоалетната.

 

Друго ценно действие на ЦДС, освен премахването на патогените от нашето тяло, чрез приема на вода пречистена и обогатена с ЦДС, е че той насища и нашите клетки с кислород, което е от изключителна важност при профилактика или премахване на даден здравословен проблем. Също така той изкарва токсините и тежките метали от организма, още едно много ценно действие. Никой друг продукт на пазара няма толкова много положителни действия върху организма. ЦДС е най бързия, доказан и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от водата и организма, както и токсините и тежките метали, които са основната причина за вашият здравословен проблем. След като организма се освободи от неканените си гости, тежки метали и токсини. От здравословният проблем, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата?

Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ!

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

Отстранете причината и болестта ще отстъпи.

Хипократ

^