Причините за АСТМА

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА АСТМАТА ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

астма
Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две – Паразити и токсини!

 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината.

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия и тежки метали намиращи се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влиза и астма. 

ПРИЧИНИ ЗА АСТМА И КАК ДА ОТСТРАНИТЕ ПРИЧИНИТЕ ?

 

При всички случаи на автоимунни заболявания д-р Кларк  открива, метили, Askaris, Salmonela, Shigela, Candida albicans.

Астмата в 100%  от случаите е свързана с ларвите на Ascaris.

аскарис

Веднага след излюпването си от яйцата (в стомаха, след поглъщането на нечистотията) микроскопичните ларви се придвижват не към червата, а към белите дробове. Опаразитеният човек се опитва да ги откашля, разбира се, но в погрешните си усилия да възпитаваме децата, ние ги учим да поглъщат всичко, което се отделя при кашлянето. Така младите червеи се поглъщат и попадат отново в стомаха — този път, за да си създадат дом в червата. Някои от тях не напускат стомаха и престоят им там е свързан с болки и натрупване на бактерии и вируси.

При повечето случаи на опаразитяване с аскариди се откриват и бактериите Bacteroides fragilis, които на свой ред носят вируси Coxsackie (мозъчни вируси).

 

Дали тези бактерии и вируси ще се развиват буйно във вашия организъм, зависи от това, дали ще им предоставите добър дом, а именно — дали някой ваш орган ще е с понижени защитни сили. За Bacteroides предпочитани органи са черният дроб и мозъкът (в мозъчните тумори също се открива Bacteroides), а за Coxsackie — зъбните абсцеси и мозъкът.

 

Като живи организми, паразитите и бактериите,  също ходят  до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм.

При наличието на астма,  те се натрупват в белите дробове.

 

Ето откъде идва проблема с  астмата. Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

 

Отстранява  ли се  астма със  методи, които третират Симптома  ?

 

Когато причината е вътре (паразити).  От вън са само симптомите/ последствията от нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

 

Другата  грешка, при традиционният метод на въздействие при астма,  а именно когато се третира симптома, а не ПРИЧИНАТА.

Освен, че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви.

Могат да причинят доста по сериозни,  здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки , които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм! 

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

За да се освободите от астмата  завинаги, трябва да се освободите от причините/паразити и натрупани токсини.

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи. Всичко е свързано!

За това истинското и ефективно решение e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ВАШИЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗДРАВЕТО СИ?

ВОДАТА ИЗВОР НА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Нашето тяло е над 70% вода. Нашата кръв е 83% вода.

Водата има структура и памет.

Водата може да възстанови нашето здраве, но може и да го разруши.

Водата е в основата на всички процеси в нашия организъм.

 

Но каква вода да пием и как водата ще премахне патогените-причините за нашия здравословен проблем и ще възстанови здравето ни ?

Ежедневният прием на пречистена, обезпаразитена и обогатена с ЦДС (Clo2) вода, е най-доброто решение за Вашия здравен проблем.

 

Най-добрия, ефикасен и безопасен дезифектант за вода, създаден до момента и познат на човечеството, е продуктът ЦДС – концентрат. Създаден и разработен от д-р Андреас Калкер, автор на книгата “Забраненето здраве“. ЦДС е течен разтвор с формула ClO2. ЦДС освен, че обезпаритява водата и премахва патогените от нея, той прави същото и с водата-кръвта в нашето тяло. Когато попадне в нашия организъм, той окислява патогените и по този начин те загиват, след което организмът ги изхвърля. Това в повечето случаи, може да се види в тоалетната.

 

Друго ценно действие на ЦДС, освен премахването на патогените от нашето тяло, чрез приема на вода пречистена и обогатена с ЦДС, е че той насища и нашите клетки с кислород, което е от изключителна важност при профилактика или премахване на даден здравословен проблем. Също така той изкарва токсините и тежките метали от организма, още едно много ценно действие. Никой друг продукт на пазара няма толкова много положителни действия върху организма. ЦДС е най бързия, доказан и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от водата и организма, както и токсините и тежките метали, които са основната причина за вашият здравословен проблем. След като организма се освободи от неканените си гости, тежки метали и токсини. От здравословният проблем, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата?

Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ!

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

Отстранете причината и болестта ще отстъпи.

Хипократ

^