Причини за цистит

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ЦИСТИТА ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

цистит
Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две – Паразити и токсини!

 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината.

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия и тежки метали намиращи се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и цистит, киста, миома.

ПРИЧИНИ ЗА МИОМА, КИСТИ И ЦИСТИТ

 

При всички случаи на кисти, миома и цистит д-р Кларк открива, метили, Askaris, Salmonela, Shigela, Candida albicans.

Същите тези неканени гости, за които вече прочетохте.

паразити и простатит

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”! Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни за целият организъм.

Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм.

Имунната система се мъчи да се пребори с тях, изхвърляйки  токсините  от жизнената дейност на паразитите, през различни части на тялото. 

В повечето случаи обаче, организмът не може да се справи!

 

За това тялото, складира /капсолова,  патогените и токсините  в безопасна форма / обвивка.

Тази капсолована тъкан, съвременната медицина, нарича киста, миома.

 

При цистита (маточни болки), нещата не са по различни. Разликата е в това, че паразитите и техните изпражнения са отседнали на различно място, а  именно в пикочният мехур, или шийката на матката.

 

При жените слабото място е вагината,  така както при мъжете  простатата.

 

Симптоми за това са; Обриви, сърбежи,  хрема, лош мирис от вагината, бяло течение, зачервявания, хронична умора, болезнен или нередовен цикъл, болки  в областта на корема и матката, нервност, безсъние, депресия,  гадене, липса на апетит, липса на концентрация, хронична кашлица, кисти в влагалището или в черния дроб, аденоми в бъбрека или на други места, цистит и  много други.

 

Всичките тези симптоми / сигнали са защитна реакция на организма и борба с неканените гости, което днешно време, съвременната медицина нарича,  киста, миома, цистит.

 

И въпреки, че съществуват много видове  инфекции / наименования/ етикети.

Причините са само две – паразити и токсини! 

Ето откъде идват женските  проблеми, които и до ден днешен, ”модерната медицина”, не може да установи  и разреши проблема.

О ДА може да се подложите на операция,  но това не е решение. 

Следва рецидив (появяване отново) и въртене в омагьосаният кръг.

 

Защо се появява рецидив ? Отговорът е ПРОСТ! Изрязан е СИМПТОМА / СЛЕДСТВИЕТО, а не ПЪРВОПРИЧИНАТА!

Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

Премахва ли се проблема  със  метод,  или оперативно, като се  третира само СИМПТОМА ?

Симптомите са знаци /сигнали  на организма от  последствията на нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

 

Другият неправилен подход, при традиционният метод на въздействие, а именно,  когато се третира симптома, а НЕ ПРИЧИНАТА ! Освен,  че се въртите в омагьосан кръг, същите тези неканени гости, които продължават да си живеят в тялото Ви,  могат да причинят доста по сериозни здравословни проблеми.

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини ,минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н.  Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Можете да се храните здравословно и да приемате каквито и да е било хранителни добавки. Но това уважаеми читателю, има частичен ефект. Защото полезните вещества от храните и добавките, които приемаме. Вече сте наясно, къде отиват.

  

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно.

В зависимост от това в кой орган са отседнали (матката). Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Чудно ли Вие още откъде имате цистит, миома или киста на яйчниците ? 

 

Организмът е и трябва да се разглежда, като единна система, а не, като отделни органи. Всичко е свързано!

Традиционната медицина ”третира Симптоми / Симптоматиката ” ! А НЕ ПРИЧИНИТЕ!

Как  да се освободите от проблема ?

Логично, като се освободите от  причините /паразити/ токсини.

За това истинското и ефективно решение e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ВАШИЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗДРАВЕТО СИ?

ВОДАТА ИЗВОР НА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Нашето тяло е над 70% вода. Нашата кръв е 83% вода.

Водата има структура и памет.

Водата може да възстанови нашето здраве, но може и да го разруши.

Водата е в основата на всички процеси в нашия организъм.

 

Но каква вода да пием и как водата ще премахне патогените-причините за нашия здравословен проблем и ще възстанови здравето ни ?

Ежедневният прием на пречистена, обезпаразитена и обогатена с ЦДС (Clo2) вода, е най-доброто решение за Вашия здравен проблем.

 

Най-добрия, ефикасен и безопасен дезифектант за вода, създаден до момента и познат на човечеството, е продуктът ЦДС – концентрат. Създаден и разработен от д-р Андреас Калкер, автор на книгата “Забраненето здраве“. ЦДС е течен разтвор с формула ClO2. ЦДС освен, че обезпаритява водата и премахва патогените от нея, той прави същото и с водата-кръвта в нашето тяло. Когато попадне в нашия организъм, той окислява патогените и по този начин те загиват, след което организмът ги изхвърля. Това в повечето случаи, може да се види в тоалетната.

 

Друго ценно действие на ЦДС, освен премахването на патогените от нашето тяло, чрез приема на вода пречистена и обогатена с ЦДС, е че той насища и нашите клетки с кислород, което е от изключителна важност при профилактика или премахване на даден здравословен проблем. Също така той изкарва токсините и тежките метали от организма, още едно много ценно действие. Никой друг продукт на пазара няма толкова много положителни действия върху организма. ЦДС е най бързия, доказан и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от водата и организма, както и токсините и тежките метали, които са основната причина за вашият здравословен проблем. След като организма се освободи от неканените си гости, тежки метали и токсини. От здравословният проблем, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата?

Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ!

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

Отстранете причината и болестта ще отстъпи.

Хипократ

^